назад към Блог


Специализирано изложение Пчеломания 26-28 март 2015г

Всяка година Добрички панаир АД, организира изложение „ПЧЕЛОМАНИЯ” в гр. Добрич. Тази година форумът ще се проведе за XII пореден път от 26 до 28 март 2015 г.

Тематиката на изложението е: пчелни продукти и производи, пчеларски инвентар, производство и преработващо пчеларско оборудване, восъчни основи, лицензирани майкопроизводители, ветеринарни препарати.

Фирмите които участват в изложението имат възможност да осъществят нови бизнес контакти, сравняване с конкуренти, обмяна на опит, запознаване с нови технологии, с нови продукти и тенденции в развитието на пчеларството.

Пчеломания

Пчеломания

Паралелно с това изложение се провежда специализирана изложба на цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и изложба на детски рисунки на тема: „Медът сладкото злато на Добруджа”

Повишеният интерес към пчеларството и развитието на бранша в България, наложи през 2004 г. да се постави началото на специализираното пчеларско изложение Пчеломания.

Пчеломания

Пчеломания

За да се проведе изложение с такава тематика в Добрич, се дължи на факта, че Добруджа произвежда 35 % от българския мед. В региона има повече от 1000 пчелари, чиито пчелни ферми са официално регистрирани.

Изложители

Заявка за участие за Пчеломания

Подобни публикации: