Искам да анализират меда ни и да издадат сертификат.
Кои са задължителните тестове, които трябва да присъстват в него?
Питах в две от големите държавни лаборатории - но не знаят. БАБХ също прехвърлиха топката към лаб-ята.
Ще се продава на вътрешния пазар.
Сещам се за ХМФ, киселинност, водно съдържание, захароза и инвертна захар(съотношение между глюкоза/фруктоза), друго не се сещам!? /говоря наизуст/
Надявам се да не надхърля 100лв.
ПП: Кой тест би дал яснота дали в меда е добавяна вода, захар, глюкоза и др (както и подхранване със захар по време на паша)? Искам да тествам един мед, вкъщи и след това в лаборатория.
Поздрави
Анализ на мед за издаване на сертификат - какви показатели?
- Todor.mitkov
- Мнения: 7
- Регистриран на: Пон Сеп 17, 2012 7:09 am
- Обратна връзка:
Re: Анализ на мед за издаване на сертификат - какви показате
http://dox.bg/files/dw?a=10a9889136
Цените за изследванията като към тях добаваш и 20% ДДС за да излезе точна сметката
Като изследвам качеството на меда държа на водно съдържание, диастазна активност и ХМФ.
За добавяне на захар нямам представа кой тест ще ти свърши 100% работа. Звънни в лабораторията и ги питай жените да ти кажат какво що.
Цените за изследванията като към тях добаваш и 20% ДДС за да излезе точна сметката
Като изследвам качеството на меда държа на водно съдържание, диастазна активност и ХМФ.
За добавяне на захар нямам представа кой тест ще ти свърши 100% работа. Звънни в лабораторията и ги питай жените да ти кажат какво що.