Мед като подсладител на кафе, чай и мляко.

Модератор: Gojyto

Публикувай отговор
Аватар
Dinko
Мнения: 1817
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 8:31 pm
Местоположение: Чирпан
Обратна връзка:

Мед като подсладител на кафе, чай и мляко.

Мнение от Dinko »

Когато ползвате мед за подсладител на ТОПЛИ напитки като:
кафе, чай, мляко, вода и други, трябва да знаете.
МЕДЪТ Е ЖИВ ОРГАНИЗЪМ.
При загряване над 40-50 градуса той губи част от свойте свойства.
Цвят, вкус, аромат се променят а витамините загиват.....повече
Изчакайте напитките да се охладят и тогава подслаждайте с мед !
Да Ви е сладко !!
rumen_enev
Мнения: 131
Регистриран на: Пон Ное 14, 2005 9:54 pm
Местоположение: Стара Загора

Re: Мед като подсладител на кафе, чай и мляко.

Мнение от rumen_enev »

Да ама не .......Някои , го предпочитат горещо!!! :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Апикулинария / Apiculinary”