Аз си го преставям какъв е бил тоя рояк, но за обикновените хора това си е нещо страшно и ми се струва че някой нарочно насажда тази изкуствена психоза от пчелите сред населението

Адашче всяка община решава сама за себе си и така се почва днес една община решава да изхвърли пчелите на вън друга не но по късно и това ще стане както и др. животни . Обшината може да приема закончета и правилца на местно ниво и те могат да се отменят или не само чрез съд! Както писах при нас имаше такова нещо да няма пчели в населено място но съда го отмени - НО ДОКОГА? Защото общината не реши да обжалва може би !ivandespotov написа:Какво означава "при нас" колега, и ти си в България! Би трябвало да важи за всички!аааа35 написа:при нас е разрешено само до 10 кошера в населено място,но някои и на това му намериха цаката ,разпределят по 10 кошера в различни имоти
в общ. ЦАР КАЛОЯН Разградско
В анонса за този рояк в ранната емисия новини ПЧЕЛИТЕ бяха наречени напаст, което мен лично ме обижда! Смятам да напиша едно гневно писмо до главния редактор на БТВ,в което да поискам да се извини на всички пчелари в България! Вие колеги, подкрепяте ли моето мнение ?Цеко написа:Може и да изчезне бългаското пчеларство - днес в новините по бтв в 22 часа разказаха как рояк от 20 000 пчели![]()
![]()
(дали са ги броили незнам) се е заселил в дърво насред центъра на Разгад и целата Гражданска защита е била вдигната на крак да го залови
![]()
и изрично беше упоменато че пострадали граждани няма
![]()
![]()
Аз си го преставям какъв е бил тоя рояк, но за обикновените хора това си е нещо страшно и ми се струва че някой нарочно насажда тази изкуствена психоза от пчелите сред населението
Днес в сутрешния блок по БТВ освен "напаст" ги наричаха "разбеснели се пчели", не пропуснаха да направят аналогия и с убития кон преди 10 тина дни. Ужасих се когато показаха снимките - между прелката и телената ограда на съседите имаше не повече от 2 метра. Как няма да се оплакват хората като пътя на съседските пчели минава пред тяхната входна врата. Каква е нази пчеларка не знам, колегите от Добрич да кажат но със сигурност заради такива, като нея, които не спазват законовите изисквания ще пострадат всички добросъвестни пчелари.ivandespotov написа:В анонса за този рояк в ранната емисия новини ПЧЕЛИТЕ бяха наречени напаст, което мен лично ме обижда! Смятам да напиша едно гневно писмо до главния редактор на БТВ,в което да поискам да се извини на всички пчелари в България! Вие колеги, подкрепяте ли моето мнение ?Цеко написа:Може и да изчезне бългаското пчеларство - днес в новините по бтв в 22 часа разказаха как рояк от 20 000 пчели![]()
![]()
(дали са ги броили незнам) се е заселил в дърво насред центъра на Разгад и целата Гражданска защита е била вдигната на крак да го залови
![]()
![]()
![]()
Подкрепям те напълно за мнението и за писмото.ivandespotov написа:В анонса за този рояк в ранната емисия новини ПЧЕЛИТЕ бяха наречени напаст, което мен лично ме обижда! Смятам да напиша едно гневно писмо до главния редактор на БТВ,в което да поискам да се извини на всички пчелари в България! Вие колеги, подкрепяте ли моето мнение ?Цеко написа:Може и да изчезне бългаското пчеларство - днес в новините по бтв в 22 часа разказаха как рояк от 20 000 пчели![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И от мен подкрепа за мнението и начинанието!ivandespotov написа:В анонса за този рояк в ранната емисия новини ПЧЕЛИТЕ бяха наречени напаст, което мен лично ме обижда! Смятам да напиша едно гневно писмо до главния редактор на БТВ,в което да поискам да се извини на всички пчелари в България! Вие колеги, подкрепяте ли моето мнение ?Цеко написа:Може и да изчезне бългаското пчеларство - днес в новините по бтв в 22 часа разказаха как рояк от 20 000 пчели![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Магарето иди-дойди, ама пък кокошки и петли да нажилят.....ттитто написа:...18 кокошки и 2 петела.....