А да видим кои кого ша клати търговци-играчи а ша печелят за световно а - на 3лв ша купува на 20 ша продава наядане няма - само да не го изкривят умните кратуни щото тук в БГ всичко се изкривява и става изродия - до колкото знам нормалната така наречена средна печалба на тарговци в евросъюза е от 6 до 8%
ned0109 написа:А да видим кои кого ша клати търговци-играчи а ша печелят за световно а - на 3лв ша купува на 20 ша продава наядане няма - само да не го изкривят умните кратуни щото тук в БГ всичко се изкривява и става изродия - до колкото знам нормалната така наречена средна печалба на тарговци в евросъюза е от 6 до 8%
Не се радвайте прибързано,сега ще поставят едни сериозни изисквания за добив и разфасовка на мед.Малко пчелари ще са в състояние да направят такава инвестиция.Както винаги целта е да се облагодетелстват само някои пчелари.
досега не съм имал"щастието" да продавам на едро , по -добре да спечели купувача от моята по-ниска цена отколкото търговеца...лично мнение .Произведи толкова колкото можеш да продадеш.
yuri написа:Братушките пак ще ни спасяват ето така.
Аз съм от Сандански и присъствах на срещата с руснака .Тази журналистка е написала толкова глупости че е омаловажила всичко което момчето каза.
В петък го отведох в Плевен за да се срещне с шефовете на пчеларските организации за да се осъществи контакт между института в който работи и БГ пчеларските организации.
Струва ли си да се купува скъп уред
за малко семейства, и дори да действа как си преставяте да прекарате през тази ''центрофуга'' пчелин от 200-300 кошера/? Практически ми се вижда неприложимо.