Лечение на гъбички с прополис?

Information, articles and everything for propolis.
Публикувай отговор
Zizita
Мнения: 2
Регистриран на: Пон Май 08, 2006 6:33 pm

Лечение на гъбички с прополис?

Мнение от Zizita »

Моля някой ако знае да пише- възможно ли е окончателно излекуване на вагинални гъбички с прополисова(клеева) тинктура и каква точно е рецептата- процентно съдържание, колко често да се правят промивки, изобщо всичко, каквото знаете по въпроса ще ми е в помощ. С години се боря с това заболяване чрез лекарства, но ефектът винаги е само временен. Разбрах, че прополисовата тинктура успешно лекува бяло течение от бактериален произход, надявам се, че и с гъбичките може да се справи, въпреки виталността им!
Благодаря!
collin
Мнения: 4
Регистриран на: Сря Сеп 27, 2006 7:15 pm

Мнение от collin »

Прополисът помага и на жените

Поради своя обезболяващ и регулиращ менструациите ефект прополисът е бил използван още през древността. За борба с дизменореята или аменореята трябва да се приема два пъти дневно по 5 капки спиртен извлек, накапани в малко вода или пет дъвчащи прополисови бомбона. По подобен начин се третират и възпаления на яйчниците или фалопиивите тръби. Цитираният тук полски изследовател Stanislaw Scheller съобщава освен това за благоприятното въздействие на прополисови свещички при вагинит, бяло течение и други бактериални или предизвикани от гъбички инфекции на женските полови пътища. Полският доцент Henryk Suchy и неговата жена Maria Suchy, които ръководят гинекологичното отделение на болницата в Goczalkowice Zdroj са се занимавали с най-честото инфекциозно заболяване - трихомонален вагинит.......

Незнам нищо повече!Това случайно го намерих!
DAN
Мнения: 427
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 2:14 pm
Местоположение: Русе

Мнение от DAN »

До колкото знам, освен гъбички и бактерии прополисът лекува успешно и ранички на шийката на матката.
Според мен е най-добре да се обърнете към Д-р Евгени Петков, апитерапевт. Той дава съвети във всеки брой на вестник "Пчела и кошер". Телефон за връзка с редакцията на вестника: 028464333.
DAN
Мнения: 427
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 2:14 pm
Местоположение: Русе

Мнение от DAN »

Тук има предложено лечение:
http://abiconic.dir.bg/bees/Apiterpija/ ... as_vag.htm
Публикувай отговор

Обратно към “Прополис (клей) / Propolis”