vapros
Re: vapros
яж по график 5 пъти на ден и със сигурност ще качиш.пробвай с прашец по евтин е и е богат на белтъчини и витамини може да го ядеш с мед или кисело мляко.vankata22 написа:iskam da ka4a nqkolko kilograma dali 6te mi pomogne p4elnoto mle4ice i kak da go priemam? ako nqkoi znae i mi otgovori 6te sam mu mnogo blagodaren.
Четвърта седмица съм на безвъглехидратна диета и съм свалил 4 кг. Ако искаш мога да ти я пратя. Ядеш само зеленчуци и месо без ограничения и не се налага да гладуваш. А ако всеки ден ходиш при пчелина със сигурност ще свалиш доста. Аз понеже си стоя вкъщи пред компа не можах да сваля повече, но и на това съм доволен.
прати на пощата ми valvrv@abv.bgттитто написа: Четвърта седмица съм на безвъглехидратна диета и съм свалил 4 кг. Ако искаш мога да ти я пратя. Ядеш само зеленчуци и месо без ограничения и не се налага да гладуваш. А ако всеки ден ходиш при пчелина със сигурност ще свалиш доста. Аз понеже си стоя вкъщи пред компа не можах да сваля повече, но и на това съм доволен.
И прашеца и млечицето са продукти изключетелно полезни, но директно те не "качват " килограми. По скоро спомагат /млечицето/ за увеличаване на апетита и доставят на организма /прашеца/ всички необходими вещества за нормалното му функциониране.vankata22 написа:iskam da ka4a nqkolko kilograma dali 6te mi pomogne p4elnoto mle4ice i kak da go priemam? ako nqkoi znae i mi otgovori 6te sam mu mnogo blagodaren.
-
- Обратна връзка:
В момента вадя маточно млечеце за лична консумация.Но незнам как да го съхраня,в момента го смесвам с мед и е в хладилника.Постъпвам ли правилно?
-
Да
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
-
- Обратна връзка:
Благодаря
От любопитсво ще попитам-от 20 семейства какво количество пчелно млечице
може да се добие като не се натоварват максимално?
може да се добие като не се натоварват максимално?
VITA BREVIS