Съобщавам само дребнова цена - от 3 до 5 лв. на 100гр.todoplam написа:Колеги имам извстно количество и ме интересува каква е пазарната цена в момента.
Каква е цената на пчелният прашец
Re: Каква е цената на пчелният прашец
Колеги,
Някой знае ли актуалната изкупна цена на прашеца. Предварително благодаря за информацията.
Някой знае ли актуалната изкупна цена на прашеца. Предварително благодаря за информацията.
Вдъхновяват ме позитивните хора от които съм заобиколен.
- ba4o_ivan1976
- Обратна връзка:
Re:
Колега ти си много зле !!! Ама много!!!valvrv написа:от 12 лв до 18 лв цена на едро.Аз лично го продавам на 15лв.
Що не го подаряваш - по на далавера ще е !
Последно промяна от ba4o_ivan1976 на Вто Юни 07, 2011 6:36 am, променено общо 2 пъти.
http://ba4o.mylivepage.com/ Изборът, а не случайността определя съдбата на човек.
Re: Re:
От 2007 до сега мина доста време. Колегата може и да е сменил цените.ba4o_ivan1976 написа:Колега ти си много зле !!! Ама много!!!valvrv написа:от 12 лв до 18 лв цена на едро.Аз лично го продавам на 15лв.
Що не го подаряваш - по на далавера ще е !
Колеги,
Питам сериозно просто намерих темата за да не отварям нова, но както колегата забеляза цените са много стари, затова питам за актуална цена. Ще Ви бъда благодарен ако се отзовете.
Питам сериозно просто намерих темата за да не отварям нова, но както колегата забеляза цените са много стари, затова питам за актуална цена. Ще Ви бъда благодарен ако се отзовете.
Вдъхновяват ме позитивните хора от които съм заобиколен.
25-35 лева ,това са цени от интернет
- dobringeorgiev
Аз лично съм срещал и над 30 лв. Последните години нивата скочиха стремително според мен.