Констатации за форума

nikoko
Мнения: 334
Регистриран на: Сря Апр 08, 2009 11:59 am
Местоположение: Пловдив, Коко
Обратна връзка:

Re: Констатации за форума

Мнение от nikoko »

Скоро не бях влизал във форума, но ... както виждам, а и по мнение на някои колеги, май целия форум е за сериозно преустроиство и подреждане.Знам, че се изисква доста време и все пак....
ттитто
Мнения: 517
Регистриран на: Пон Сеп 05, 2005 11:35 am

Re: Констатации за форума

Мнение от ттитто »

Динко, да ме извиняваш, но форумът ти започва да прилича на хаотично свърталище на неграмотни олигофрени. Не знам кой е виновен за правописната грешка в рекламата на Бии Хоум, но направо ме отврати. Честно!
tmtsl
Мнения: 18
Регистриран на: Съб Май 15, 2010 6:39 pm

Re: Констатации за форума

Мнение от tmtsl »

ттитто написа:Динко, да ме извиняваш, но форумът ти започва да прилича на хаотично свърталище на неграмотни олигофрени. Не знам кой е виновен за правописната грешка в рекламата на Бии Хоум, но направо ме отврати. Честно!
Оооо...ти да видиш в каталога какви бисери има. И процента им е доста голям.......истествени кожи, струменти, дръшки, желти гащеризони, восечни основи..... но най-много ме изкефи „еластичния нож“. Има и още. :lol:
beer
Мнения: 7
Регистриран на: Пон Окт 12, 2015 1:39 pm

Re: Констатации за форума

Мнение от beer »

Аз искам да ви поздравя за форума. Нов съм както тук, така и в пчеларството, но мога да ви похваля за информацията събирана във времето и поддържането му чист и подреден.
Аватар
Niki S
Мнения: 178
Регистриран на: Пон Дек 27, 2010 1:54 pm
Местоположение: В. Търново

Re: Констатации за форума

Мнение от Niki S »

Две е по вече от едно. Важно е да има два форума по пчеларство, и струва ми се че всеки е почерпил знания и идеи от тук. Независимо от всичко идва момент когато понякога трябва да сложиш ръка на рамото на човека до теб. В казармата когато накъчени с пушкала и раници бягахме идва момент когато някой от нас остава без сили.......и тогава е достатъчно да сложиш ръка на рамото на човека до теб. Не го буташ, не е нужно, усещането че не не си сам дава сили.
Ако трябва нещо да се промени, добави и допълни но трябва и понякога да сложиш ръка на колегата до теб.....и повярвайте, от личен опит знам че е така.
Публикувай отговор

Обратно към “Правила за писане в пчеларския форум”