Колега, не знам някой да е вадил друг мед освен от рапица тази година, а във форума се изписа поне тон мастило, че меда от рапица захаросва много бързо, такаче не се чуди.
Май някой вади мед от овошки през март но това е друга бира
захаросване на меда
-
- Обратна връзка:
Re: захаросване на меда
Е колега, ти със сигурност изби рибата!!! Мед от "цветята"!!!hannsa написа:меда е от овошки на 300 метра има над 70 а ряпицата е на от7-8 километра от пчелина а този от село е от цветята
-
Събирали са и от рапицата , нищо , че е била далеч . При мен е същото - като го извавих беше прозрачен , леко зелен , а след 5-6 дни кристализира и е бял - както писа един колега '' като свинска мас '' .
-
- Обратна връзка:
Нали беше от цветята??? Саше!hannsa написа:и моя е като свинска мас . благодаря колега затова питах.Hristo Kasabov написа:Събирали са и от рапицата , нищо , че е била далеч . При мен е същото - като го извавих беше прозрачен , леко зелен , а след 5-6 дни кристализира и е бял - както писа един колега '' като свинска мас '' .
Е да де, но един колега през февруари произвеждаше майки, а през март вадеше мед от черешиkolobus написа:Пък за другия мед съм чувал,че е през април,не през март.През март започва цъфтежа ,кога да го изкарат.
-
- Обратна връзка:
Културните хора не обиждат!hannsa написа: абе много си ТАП Саше нали ПО-ГОРЕ съм писал че имам два пчелина и за тъпъците повтарям че имам в селото 28 кошера и 15 на полето от-кадето и белия мед и моля вече без тъпи коментари че ми писна от САШЕТА
-
- Обратна връзка:
Момче, дръж се прилично или ще помоля админа да те банне! Имам предвит този ханза или незнам как си още.
НЯКОЙ ВАдел ли е мед от здравец? Наблюдавал съм че пчелите с охота посещават здравеца като е цъфнал по градините между блоковете в градовете. Смятам да сложа един кошер в таванската си стая на блока. Надявам се че няма да имат проблем с височината. Стаята се пада на 6-ти етаж. Лошото е че е северно изложение Благодаря предварително за мненията ви
УСПЕХИ КОЛЕГИ.
УСПЕХИ КОЛЕГИ.
Питам защото един колега ми продаде такъв мед и беше много хубав ама не ми сподели подробности около цялата технология около производството на този мед
Ако изберете кремация в София, може да погледнете услугите, които предлага тази траурна агенция. Аз останах много удовлетворен от тяхната безценна помощ.