www.apimondia-symposium-bulgaria-2006.com

News for bees, beekeepers, beekeeping, honey and other bee products.
Публикувай отговор
Аватар
Dinko
Мнения: 1817
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 8:31 pm
Местоположение: Чирпан
Обратна връзка:

www.apimondia-symposium-bulgaria-2006.com

Мнение от Dinko »

Аватар
Dinko
Мнения: 1817
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 8:31 pm
Местоположение: Чирпан
Обратна връзка:

Simpozium Sofia

Мнение от Dinko »

Уважаеми колеги,



Както вече знаете на 1-3.09.2006 г. в София в хотел „Кемпински” ще се проведе световен симпозиум на тема „Селекция и производство на пчелни майки” под егидата на АПИМОНДИЯ със съпътстващо изложение. На симпозиума ще присъстват Президента на Апимондия г-н Йоргенсен, Ген.секретар г-н Себастианини, Председателите на постоянните комисии по технологии и производство на пчелни майки господата Жил Ратиа и Жил Фер, както и много изтъкнати учени по пчеларство от цял свят. Ще присъстват и много официални лица от България. Възможно е симпозиума да бъде открит от Президента г-н Георги Първанов. Събитието ще бъде отразено широко от основните електронни и печатни медии в България.

С цел избягване на конфликтни ситуации относно участието на пчелари от България, поради ограничения брой на местата в залата, Ви приканваме да заявите участниците от вашите региони до 10.08.2006 г. на електронен адрес : kirilmar@abv.bg като посочите трите имена на участника и неговото ЕГН и от кой регион на страната е. Допълнително ще облегчите работата на Организационния комитет ако, изпратите и актуална снимка на участника за да може да отпечатим предварително пропуска му.

Таксата за участие на пчелари от България не е определена точно, но ще бъде между 30 и 50 лева на човек. Не повече ! Тя покрива единствено кафе-паузите между сесиите ( 4 на брой) и част от комплекта за симпозиума (чантичка, програма, сувенири и мултимедиен диск). Реалната сума е 120 евро (240 лева), но за нашите пчелари разликата ще бъде покрита от спонсори.

Надяваме се на разбиране от Ваша страна и Ви молим за експедитивност !

Не бихме желали да се излагаме пред целия свят, като в последния момент се появят желаещи за участие, на които то ще бъде отказано поради липса на места и оттам да създадем предпоставка за неприятни инциденти.

Допуска в залата ще е само с поименни пропуски със снимка, издадени предварително ! Електорнна снимка можете да направите във всяко фотографско ателие в страната.

Заплащането на участието ще се извършва при самата регистрация във фоието пред залата и получаването на пропуска.

Началото на регистрацията ще започне в 7.00 часа на 01.09.2006 г.

Желателно е да прецените правилно необходимото Ви време за пристигане.



По-долу Ви даваме информация за примерно разпределение на бройките места по области. Бройките не са твърди и се допуска известно отклонение, но общата бройка на участниците от нашата страна е 170, при общо 300 участници .



Благоевград –3; Бургас – 6 ; Варна – 4; Велико Търново – 5; Видин – 3; Враца – 3 Габрово – 2 ; Добрич – 8; Кърджали – 5; Кюстендил – 3; Ловеч – 10; Монтана – 4;

Пазарджик – 7 ; Перник – 4; Плевен – 8 ; Пловдив – 10 ; Разград – 5 ; Русе – 4 ;Силистра – 4 ; Сливен – 8 ; Смолян – 4 ; София град –16 ; София област –14 ; Стара Загора – 7 ;

Търговище –10 ; Хасково – 4 ; Шумен – 5; Ямбол –5 ОБЩО : 170 бр.



С уважение – Кирил Маринов, член на Организационния комитет.



31.07.2006 г. София.
petermar
Мнения: 233
Регистриран на: Чет Фев 15, 2007 10:12 am
Местоположение: Стара Загора
Обратна връзка:

Мнение от petermar »

"Наша миссия – приблизить то время, когда проблемы российского пчеловодства будут сняты за счет достижений пчеловодной науки и техники. И наша пчеловодная отрасль начнет развиваться не менее динамично, чем это происходит у болгарских коллег.

Прогальский Ф.М."

Отзвук от "Апимондия 2006"
Публикувай отговор

Обратно към “Новини / News”