Актуални цени
Re: Актуални цени
не им обръщайте внимание -просто кажете -за моя мед искам 6 лева -те да си правят анализите ,имайте предвид колеги че закъсаха прекупвачите на мед и ще започнат с провокациите (те вече го правят)...покажете им среден и това е.....
Mед на едро досега не съм продавал и като чета, какво пишете по въпроса, няма да продавам и за напред! Купих си нов матуратор. Медът от центрофугата налях в матуратора, а от там направо в бурканите. Много е удобно и технологично.
-
- Обратна връзка:
Колега, а ние с 3-4 тона кво да правим????valaz написа:Mед на едро досега не съм продавал и като чета, какво пишете по въпроса, няма да продавам и за напред! Купих си нов матуратор. Медът от центрофугата налях в матуратора, а от там направо в бурканите. Много е удобно и технологично.
Ще го дадем на колегата Walaz по 4 лева.
в някой друг животtatu написа:Ще го дадем на колегата Walaz по 4 лева.
-
гадовете взеха и по 3.80 да изкупуват,наядени са май с годините докато има балъци да им се връзват
пчеларството е проста работа за умни хора
-
Привет колеги Чисто приятелски съветвам всички които могат да "издържът" да
продават на едро СЛЕД НОВА ГОДИНА! Имам контакти с колеги от цяла България,
след тежката зима, валежна пролет и сухо лято, като си водя дневника и записки
меда е с около 40-42% по малко . Търговците прекупвачи се ослушват и пробват...познавам доста от тях, ако меда е качествен цена под 5лв недопущайте! Ориентирате се към тези които прекупуват на едро и продават на дребно в България и Гърция...
продават на едро СЛЕД НОВА ГОДИНА! Имам контакти с колеги от цяла България,
след тежката зима, валежна пролет и сухо лято, като си водя дневника и записки
меда е с около 40-42% по малко . Търговците прекупвачи се ослушват и пробват...познавам доста от тях, ако меда е качествен цена под 5лв недопущайте! Ориентирате се към тези които прекупуват на едро и продават на дребно в България и Гърция...
-
Колеги споделете какви са цените на меда на едро?
При нас са от 4.00лв. до 4.20лв. в зависимост от количеството и как се разберете за амбалажа.
гр.Добрич
При нас са от 4.00лв. до 4.20лв. в зависимост от количеството и как се разберете за амбалажа.
гр.Добрич
-
Във Бургас е същото.
във видинско го изкупуват по 4 лв, но с договор. от всички изкупвачи никой не е дал по-голяма сума от това
. а уж мед нямаше
. а уж мед нямаше
Как беше миналата година при вас?
Тази година какви се очертава да бъдат цените?
Докато воюват в Украйна и от там тече сурогатът наречен "украински мед" у нас истински цени на мед няма да има.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!