Покажете си фургоните и платформите!
Модератор: drone
Re: Покажете си фургоните и платформите!
Нямам направени снимки когато ги транспортирам. Но определено не ги превозвам в този ред.
Преди транспорт се преплъзват към четирите ъгъла на фургона и се пристягат с колани. По този начин подредени плътно един до друг и стегнати с колани пътуват без проблем. Времето за подтготовка /приплъзване в ъглите/ е не повече от 15мин. още толкова за обезопасяването с колани и са готови. При пристигане по обратния ред.
Преди транспорт се преплъзват към четирите ъгъла на фургона и се пристягат с колани. По този начин подредени плътно един до друг и стегнати с колани пътуват без проблем. Времето за подтготовка /приплъзване в ъглите/ е не повече от 15мин. още толкова за обезопасяването с колани и са готови. При пристигане по обратния ред.
Колега, а кой орханява фургона когато е на полето? Питам защото и аз имам идеи за такъв фургон, но бих сложил по "на гъсто" железата от страни на фургона, така че да го обезопасим от посегателстваDelchev написа:Нямам направени снимки когато ги транспортирам. Но определено не ги превозвам в този ред.
В нета попаднах на това-> http://www.youtube.com/watch?v=fitRgVEMkm4&NR=1
......... http://www.youtube.com/watch?v=u8PhGSKy ... re=related
В десния панел още клипчета.
......... http://www.youtube.com/watch?v=u8PhGSKy ... re=related
В десния панел още клипчета.
Всички се раждат и всички умират, но малцина разбират защо живеят
-
Как стои въпроса с придвижването на платформите по асфалт? Трябва ли да са регистрирани в КАТ , Г.О. и др.? Мисля за пратформа но не знам как стои въпроса с КАТ. Дайте мнения моля.
Прочети темата от началото.
Последно промяна от nikberk на Пет Окт 14, 2011 4:01 pm, променено общо 1 път.
Много пъти съм я чел Николай, тя ми е от любимите. На кое отново да наблегна?
Извинявай,имах предвид колегата ivoborisov78 ,които задава въпрос.Грешно съм те цитирал ,ще изтрия цитата.Boro написа:Много пъти съм я чел Николай, тя ми е от любимите. На кое отново да наблегна?
-
Мерси nikberk.
Няма проблем, усетих аз че не е към мене поста ти. Важното е да се върши работа и да сме си полезни взаимно.
Браво колега ,тази гледка радва окото..!!Браво!!Нямало мед ,а?
Това не е ли реклама? Мисля си че е по добре да поставиш снимки тука от друг сайт, който не е за продаване.
Ако искаш да ги рекламираш си има раздел за това.
не не е рекрама просто аз си ги правя но формата е много голям и не знам как да го намаляdimich87 написа:Това не е ли реклама? Мисля си че е по добре да поставиш снимки тука от друг сайт, който не е за продаване.
Ако искаш да ги рекламираш си има раздел за това.