Колега дай номер на този от Лозница.boqn66 написа:Колеги,искам да попитам за този купувач от Русе,за който казахте,че плаща веднага и взема меда след 2 дни,с проби.Та може ли да ми кажете някакъв номер? При нас фирма от Лозница дава 3.50 без проби,плаща веднага
Цена на пресния мед 2009
- mmm.1979
- Обратна връзка:
Re: Цена на пресния мед 2009
Не подценявай този, който прави крачка назад, защото може и да се засилва... http://mmm1979.mylivepage.ru/
под 3,80 всички са прекупвачи ,така че внимавайте
просто съберете количества за пазарлъци
вълци единаци са само по филмите
с една дума здружавайте се
някои държат за 10 тона
просто съберете количества за пазарлъци
вълци единаци са само по филмите
с една дума здружавайте се
някои държат за 10 тона
Е какво с 500 кг по 8 9 лв прави кам 4000 лв и малко отгоре без никакви разходи.С тия пари какво 6те прави6,като сметне6 факта 4е през това време не може да работи6......iasen2 написа:Аз не мога да разбера как се съгласявате да продавате на 3.70 лв
Преди 20 години ,когато баща ми се занимаваше с пчелите , почти всичкия мед го продавахме на дребно за добра цена .
Сега също основно продавам на дребно , произвеждам малко мед с малко разходи за захар.
Гледах един документален филм за американските пчелари ( с всичките им лоши практики за размножаване на гнилеца - това няма да го коментирам ). Там пчеларите си го разфасоваха сами и си го продаваха по сергите .
Не е ли по изгодно да произведеш 2 пъти по-малко с по-малко разходи за захар и труд и да го продаваш на дребно на по-висока цена ?
колега каде се намира тоя яни и дали е коректенivan5555 написа:тел.на яни е0889584270 на виги мед 0888765222
-
- Обратна връзка:
Е какво са 500 кг мед при добиви както пишете от 40-50кг от кошер това прави 10 -15 кошера.Любителска работа за неделни пчелари които през останалите дни от седмицата могат да се занимават с друго.Gojyto написа:Е какво с 500 кг по 8 9 лв прави кам 4000 лв и малко отгоре без никакви разходи.С тия пари какво 6те прави6,като сметне6 факта 4е през това време не може да работи6......iasen2 написа:Аз не мога да разбера как се съгласявате да продавате на 3.70 лв
Преди 20 години ,когато баща ми се занимаваше с пчелите , почти всичкия мед го продавахме на дребно за добра цена .
Сега също основно продавам на дребно , произвеждам малко мед с малко разходи за захар.
Гледах един документален филм за американските пчелари ( с всичките им лоши практики за размножаване на гнилеца - това няма да го коментирам ). Там пчеларите си го разфасоваха сами и си го продаваха по сергите .
Не е ли по изгодно да произведеш 2 пъти по-малко с по-малко разходи за захар и труд и да го продаваш на дребно на по-висока цена ?
седалището на фирмата е в каолиново.според мен яни е коректен .бави малко пробите прави ги в гърция мисля .при вземане на меда плаща и дава нов амбалаж .българските купувачи не го харесват и му създават много проблеми той ги научи и те да предлагат част от тенекиите нови .не бави плащането като БУЛМЕД с 2 3 месеца.трябва ние самите да се доверяваме на добрите.да търсим кой да ни обедини и защитава интересите ни .такива като СТЕФАНОВ и др. нямат място между нас .ние сами трябва да търсим ЛЕВСКИ между нас
- toko652003
- Обратна връзка:
Изкупните цени на едро са започнали да падат с 10-20 стотинки от първоначалния старт, това не е добре.
Явно умишлено се прави от прекупвачите или в момента всеки продава.
Явно умишлено се прави от прекупвачите или в момента всеки продава.
toko6520035927(Skype)
хаус с една дума, значи.... Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава.
Колега търговецът от Русе се казва Деян и телефона му е следният:0888516448boqn66 написа:Колеги,искам да попитам за този купувач от Русе,за който казахте,че плаща веднага и взема меда след 2 дни,с проби.Та може ли да ми кажете някакъв номер? При нас фирма от Лозница дава 3.50 без проби,плаща веднага
mmm.1979 номера на този от лозница е 0897413678
toni7105 -Благодаря!
toni7105 -Благодаря!
-
- Обратна връзка:
Преди няколко дни попитах дали някой е работил с фирма "Апимел" ЕООД,гр.Раковски.Този Деян и е представител за Русе.Преди 2 седмици ми взеха проба и още не са се обаждали,та на кого са взели меда след 2 дни?toni7105 написа:Колега търговецът от Русе се казва Деян и телефона му е следният:0888516448boqn66 написа:Колеги,искам да попитам за този купувач от Русе,за който казахте,че плаща веднага и взема меда след 2 дни,с проби.Та може ли да ми кажете някакъв номер? При нас фирма от Лозница дава 3.50 без проби,плаща веднага
вигимед добрич .за сега са сериозни +нови тенекии
но вероятно изкупуват само окло района
но вероятно изкупуват само окло района
На дребно продавам билковия мед по 8 лв/кг, върви нормално. На акацията искам по 10 лв/кг - върви по-бавно, някои се мръщят на тази цена. Като чета за какви цени на едро пишете, по-скоро бих се отказал от пчеларството, отколкото да продавам на цена под 4 лв/кг
Ето о6те 1 изказване за Булмед.Пак са се усрали........
syzi написа:Преди няколко дни попитах дали някой е работил с фирма "Апимел" ЕООД,гр.Раковски.Този Деян и е представител за Русе.Преди 2 седмици ми взеха проба и още не са се обаждали,та на кого са взели меда след 2 дни?toni7105 написа:Колега търговецът от Русе се казва Деян и телефона му е следният:0888516448boqn66 написа:Колеги,искам да попитам за този купувач от Русе,за който казахте,че плаща веднага и взема меда след 2 дни,с проби.Та може ли да ми кажете някакъв номер? При нас фирма от Лозница дава 3.50 без проби,плаща веднага
прочетох го в предишен коментар на toni7105 "търговеца беше доста настоятелен и даже ми предложи за утре да мине да го вземе.Каза че взема проба и след 2 дни взема меда и плаща веднага"