напротив зависят ....toko652003 написа:NE mislia da komentiram pove4e temata s cenite za6toto mai niama nikakav smisal i cenite zasega ne zavisiat ot proizvoditelite
statistika -ceni
- toko652003
- Обратна връзка:
- toko652003
- Обратна връзка:
Цена на меда
На жп гара София, в единия от пчеларските магазини изкупуват акациев мед по 4 лева за кг в тенекии по 20-25кг
цени
За да предлага такава цена,навярно няма акациев мед.Знаем какви цени дават - 1.60 до 2 лв.
Здравейте приятели!!!!
За първи път пиша във Форума,каза ми го един приятел от София.Аз съм oт Русе и имам около 15тона пчелен мед и няма на кого да продавам.Ако имате нещо в предвид ми пишете,моля Ви.Цените са нищожни до 1.80-1.90.А има и нахалници който изкупуват дори и на 1.2.Такава наглост не е била никога.Моля Ви някой ако има нещо в предвид да пише,ако знае каде е най-високия пазар на пчелен мед.До сега по-висока цена от 2.00(max.) не съм срещнал никаде.Ако някой знае някаква по висока цена да пише.Имаше мнение който спомена,че имало някакви хора от Плевен,който изкупували на 2.5лв за кг.Някой ако има повече инфо да пише.
Благодаря Ви приятели предварително
За първи път пиша във Форума,каза ми го един приятел от София.Аз съм oт Русе и имам около 15тона пчелен мед и няма на кого да продавам.Ако имате нещо в предвид ми пишете,моля Ви.Цените са нищожни до 1.80-1.90.А има и нахалници който изкупуват дори и на 1.2.Такава наглост не е била никога.Моля Ви някой ако има нещо в предвид да пише,ако знае каде е най-високия пазар на пчелен мед.До сега по-висока цена от 2.00(max.) не съм срещнал никаде.Ако някой знае някаква по висока цена да пише.Имаше мнение който спомена,че имало някакви хора от Плевен,който изкупували на 2.5лв за кг.Някой ако има повече инфо да пише.
Благодаря Ви приятели предварително
tc tc tc tc tc tc tc tc tc tc
Dobre de ima li nqkoi koito da kupuva na pove4e ot 2 leva
izobshto ima li takyv 4ovek v Bylgariq
Nqkoi beshe spomenal 4e v Pleven imalo,nqkoi koito izkupuva na 2.5lv.Zashto ne se obadi toq 4ovek koito beshe pusnal tova mnenie,da dade danni za teq hora da kaje naistina ima li takiva hora ili nqma.
Ili i te sa prosto fantomi
Dobre de ima li nqkoi koito da kupuva na pove4e ot 2 leva
izobshto ima li takyv 4ovek v Bylgariq
Nqkoi beshe spomenal 4e v Pleven imalo,nqkoi koito izkupuva na 2.5lv.Zashto ne se obadi toq 4ovek koito beshe pusnal tova mnenie,da dade danni za teq hora da kaje naistina ima li takiva hora ili nqma.
Ili i te sa prosto fantomi
- toko652003
- Обратна връзка: