Актуални цени
Актуални цени
В момента цената на изкупуване на меда в тарговишко е 1лв. за килограм.Чашата на тарпението ни започна да прелива ,но ние сме си свикнали,ами тъи де 500г. сме тарпели робство какво са тук някакви си 20-30г.ниски цени.Ништо чудно че големи пчелари със по 100 и нагоре кошера започват масово да разпродават пчелините си,а онези които се надяват че нештата ште се оправят след влизането ни в евро.саиуза ами то светат се крепи на глупаците,ами какво би станало ако тях ги нямаше,опа маи че и аз "спадах"кам тях ....да заштото вече не съм пчелар.Ами то вьв страна на абсурдите като нашата всичко е вазможно то Американците чували те за демокрация ,да се учат от нас момчетата.Ето за пример тиутиуна(нямам иу)издеистваха си мангалите от карджали субсидиики по 1лв. и нешто,ами пак ТАИ де толкоз циганчета ша умрат от глад ама са единни нешто което ние пчеларите не можем да постигнем за 15г.перистроики и криво разбрани демократични намерения на добронамерени таргаши."ПОМОГНИ СИ САМ,ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ГОСПОД"
Re: Актоални цени
Тук май се усеща малко националистично настроение, моля без обиди и да се спазва някаква търпимост.icopir написа: В момента цената на изкупуване на меда в тарговишко е 1лв. за килограм.Чашата на тарпението ни започна да прелива ,но ние сме си свикнали,ами тъи де 500г. сме тарпели робство какво са тук някакви си 20-30г.ниски цени.Ништо чудно че големи пчелари със по 100 и нагоре кошера започват масово да разпродават пчелините си,а онези които се надяват че нештата ште се оправят след влизането ни в евро.саиуза ами то светат се крепи на глупаците,ами какво би станало ако тях ги нямаше,опа маи че и аз "спадах"кам тях ....да заштото вече не съм пчелар.Ами то вьв страна на абсурдите като нашата всичко е вазможно то Американците чували те за демокрация ,да се учат от нас момчетата.Ето за пример тиутиуна(нямам иу)издеистваха си мангалите от карджали субсидиики по 1лв. и нешто,ами пак ТАИ де толкоз циганчета ша умрат от глад ама са единни нешто което ние пчеларите не можем да постигнем за 15г.перистроики и криво разбрани демократични намерения на добронамерени таргаши."ПОМОГНИ СИ САМ,ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ГОСПОД"
Като един "мангал" аз не мисля, че 500 години България е била под "робство", защото ако беше то сега българите щяха да са малцинство, а така наречените по-горе мангали мнозинство.
Относно субсидиите ... кое в България се върши така както трябва, та да се очаква каквато и да е справедливост при разпределението на пари ... байганьовската жилка ни кара да потъваме все по-надолу и по-надолу ...
OK "mangal" уважавам хора които си признават какви са.Аве пич какво излиза сега че не сме били под робство така ли,аха сега разбирам просто сме се продали за 500г. под аренда сега тази дума е на мода нали.За каква баи ганьовска жилка ми приказваш ве,когато някои "мангал" отиде в европа и започне да краде и след като го хванат:-абе бьлгарин съм бе сериозно.А за разпределението на парите ако има нешто за даване и за вземане :-чети новините как Европеиските даржави връштат субсидии,и тогава пак ште си приказваме...
Mangal написа:Тук май се усеща малко националистично настроение, моля без обиди и да се спазва някаква търпимост.icopir написа: В момента цената на изкупуване на меда в тарговишко е 1лв. за килограм.Чашата на тарпението ни започна да прелива ,но ние сме си свикнали,ами тъи де 500г. сме тарпели робство какво са тук някакви си 20-30г.ниски цени.Ништо чудно че големи пчелари със по 100 и нагоре кошера започват масово да разпродават пчелините си,а онези които се надяват че нештата ште се оправят след влизането ни в евро.саиуза ами то светат се крепи на глупаците,ами какво би станало ако тях ги нямаше,опа маи че и аз "спадах"кам тях ....да заштото вече не съм пчелар.Ами то вьв страна на абсурдите като нашата всичко е вазможно то Американците чували те за демокрация ,да се учат от нас момчетата.Ето за пример тиутиуна(нямам иу)издеистваха си мангалите от карджали субсидиики по 1лв. и нешто,ами пак ТАИ де толкоз циганчета ша умрат от глад ама са единни нешто което ние пчеларите не можем да постигнем за 15г.перистроики и криво разбрани демократични намерения на добронамерени таргаши."ПОМОГНИ СИ САМ,ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ГОСПОД"
Като един "мангал" аз не мисля, че 500 години България е била под "робство", защото ако беше то сега българите щяха да са малцинство, а така наречените по-горе мангали мнозинство.
Относно субсидиите ... кое в България се върши така както трябва, та да се очаква каквато и да е справедливост при разпределението на пари ... байганьовската жилка ни кара да потъваме все по-надолу и по-надолу ...
Моите поздравления!След като с честен труд си вадиш хляба,ти вече се различаваш от другите крадливи циганета.Дай боже повече твои събратя да те последват.Колкото до 500 години турско робство,ти там не се бъркай!Много сме чувствителни на тази тема.
-
- Обратна връзка:
Ами не продавай на 1 лв. - направи го на ракия /както правят някои/, или излизай по базарите в страната. Колкото до това , че не сме единни - вярно е. Така е защото има много бял хляб , който може да се крадне от залъка на обикновенния пчелар. Всичко ще си дойде на мястото, но след време. А дотогава - спасявай се сам или в комбина с някой.icopir написа: В момента цената на изкупуване на меда в тарговишко е 1лв. за килограм.Чашата на тарпението ни започна да прелива ,но ние сме си свикнали,ами тъи де 500г. сме тарпели робство какво са тук някакви си 20-30г.ниски цени.Ништо чудно че големи пчелари със по 100 и нагоре кошера започват масово да разпродават пчелините си,а онези които се надяват че нештата ште се оправят след влизането ни в евро.саиуза ами то светат се крепи на глупаците,ами какво би станало ако тях ги нямаше,опа маи че и аз "спадах"кам тях ....да заштото вече не съм пчелар.Ами то вьв страна на абсурдите като нашата всичко е вазможно то Американците чували те за демокрация ,да се учат от нас момчетата.Ето за пример тиутиуна(нямам иу)издеистваха си мангалите от карджали субсидиики по 1лв. и нешто,ами пак ТАИ де толкоз циганчета ша умрат от глад ама са единни нешто което ние пчеларите не можем да постигнем за 15г.перистроики и криво разбрани
демократични намерения на добронамерени таргаши."ПОМОГНИ СИ САМ,ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ГОСПОД"
Re: Актуални цени
Изкупуват го на 3,40 лв./кг. !
дали ще стане 5 лв на едро?
С тази инфлация, през следващата година да.
3.8лваааа35 написа:дали ще стане 5 лв на едро?
малко е.ще изчакам нова година,да видя каква ще бъде инфлацията
Я някои хост да затовори тая тема направо.Дали сме били под турско робство.Ретори4ни вапроси....А който купува на 1 лв меда, му кажете 4е захарта е 1.50.....
- toko652003
- Обратна връзка:
За момента, какви са?
Споделете за да си сверим часовниците.
Споделете за да си сверим часовниците.
toko6520035927(Skype)
В Ловеч 3,50 за кг., над тон - 3,80. За акацията не знам.
Всички се раждат и всички умират, но малцина разбират защо живеят