Правила за писане
- toko652003
- Обратна връзка:
Re: Правила за писане
Така си е добре форумчето е малко се дублират темите,но това да е проблема.
Все пак това не е сайт, а форум чак идеална подреденост не е толкова наложителна.
Иначе горепосочените правила са си валидни общо за навсякъде из нета и тук също по-подразбиране.
Тукашните потребители са си съвестни.
Все пак това не е сайт, а форум чак идеална подреденост не е толкова наложителна.
Иначе горепосочените правила са си валидни общо за навсякъде из нета и тук също по-подразбиране.
Тукашните потребители са си съвестни.
toko6520035927(Skype)
Съгласен съм свашите мнения.
Трябва да се спазват някой правила.
Колеги пишете смислени изказвания.
Уважавайте чуждите мнения.
Пишете на кирилица.
Преди да пуснете нова тема,
вижте дали няма такава.
Трябва да се спазват някой правила.
Колеги пишете смислени изказвания.
Уважавайте чуждите мнения.
Пишете на кирилица.
Преди да пуснете нова тема,
вижте дали няма такава.
-
- Обратна връзка:
Имаше предложение,още при регистрацията на потребителя да му бъде посочен начина на работа във форума,както и неговите задължения.Ще е наистина от полза за всички.
Това ще бъде направено скоро.
Правилата които yuri е написал ще получи всеки
нов потребител с писмото за регистрация.
Мисля че всички са коректни и правят грешки от незнание.
Всички сме грешни
Всички сме грешни
Нека прибавим и дублирането на темите, или пускането на сходни такива.Страшно много дразни. Впрочем тази също е сходна с Писането във форумаDinko написа:Правилата които yuri е написал ще получи всеки
Всички сме грешни
Всички се раждат и всички умират, но малцина разбират защо живеят
Не знам как мога да изтрия свое мнение?
-
- Обратна връзка:
След като си напишеш мнението,ако то е последно в темата,в дясно и долу има знак Х с което можеш да го изтриеш.Ако обаче след него има и други,трябва да влезеш в мнението си чрез ПРОМЕНИ след което го изтриваш и изпращаш празния прозорец.Това е.
Като изпратя празния прозорец, получавам червен надпис, че мнението съдържа много малко символи и то остава непромененоbuci59 написа:След като си напишеш мнението,ако то е последно в темата,в дясно и долу има знак Х с което можеш да го изтриеш.Ако обаче след него има и други,трябва да влезеш в мнението си чрез ПРОМЕНИ след което го изтриваш и изпращаш празния прозорец.Това е.
Това е защото не може да пращаш празен прозорец. Напиши многоточие или само една емотиконка. Тогава си промени мнението. Другото е работа на админа и модовете.
Имам питане... Много искам да си сменя потребителското име. Защо така официално го написах... Та, как, моля ви, става тая работа?
Пиши на Админа, само той може да го промени.
-
- Обратна връзка:
Колеги,искам да споделя нещо с вас,което много ме обиди.Горецитираната колежка,в един друг форум,ни нарича "пияници в кръчма".Направо съм възмутена ! Борито,ти също си член на нашето общество ,някакви комплекси ли избиваш?Като искаш да се отнасят към теб като към дама,дръж се като такава,иначе ставаш и ти "пияница в кръчма".Не съм се обръщала с лоша дума към никого от форума досега,още повече към колежка,толкова сме малко тук,но това вече е прекалено. Весели празници на всички!Борито написа:Не ми се получава, но явно при мен е проблема, щом на вас ви се отварят в нови прозорци.
В други форуми всичко е наред, но тук... не знам защо се получава по този начин.
-
- Обратна връзка:
Това да участваш в различни форуми,няма нищо лошо,дори напротив-научават се неща,които не знаеш и това е целта.Но да си в един форум като нашия а да създаваш своя тема в друг,като ползваш информацията и я представяш като своя е вече прекалено.Тук в нашия форум спорим,дори се заяждаме но си решаваме проблемите с пчелите-просто си помагаме.А при теб,Борито във твоя форум дори не търпите чужди мнения и само след минути ги изтривате,защото ви дразнят,защото са истински,защото не може да има други освен твоето.След всичко това си помисли,дали си струва да влизаш тук и да питаш.Мисля,че вече няма кой да ти отговори,защото всички тук сме"пияници"
- toko652003
- Обратна връзка:
Няма лошо да се ползват теми и цитати откъдето и да е и откогото и да е, но е правилно да се дават линкове
или поне да е посочен автора.
или поне да е посочен автора.
toko6520035927(Skype)