Все пак това не е сайт, а форум чак идеална подреденост не е толкова наложителна.
Иначе горепосочените правила са си валидни общо за навсякъде из нета и тук също по-подразбиране.
Тукашните потребители са си съвестни.

Нека прибавим и дублирането на темите, или пускането на сходни такива.Страшно много дразни. Впрочем тази също е сходна с Писането във форумаDinko написа:Правилата които yuri е написал ще получи всеки
нов потребител с писмото за регистрация.
Мисля че всички са коректни и правят грешки от незнание.
Всички сме грешни
Като изпратя празния прозорец, получавам червен надпис, че мнението съдържа много малко символи и то остава непромененоbuci59 написа:След като си напишеш мнението,ако то е последно в темата,в дясно и долу има знак Х с което можеш да го изтриеш.Ако обаче след него има и други,трябва да влезеш в мнението си чрез ПРОМЕНИ след което го изтриваш и изпращаш празния прозорец.Това е.
Колеги,искам да споделя нещо с вас,което много ме обиди.Горецитираната колежка,в един друг форум,ни нарича "пияници в кръчма".Направо съм възмутена ! Борито,ти също си член на нашето общество ,някакви комплекси ли избиваш?Като искаш да се отнасят към теб като към дама,дръж се като такава,иначе ставаш и ти "пияница в кръчма".Не съм се обръщала с лоша дума към никого от форума досега,още повече към колежка,толкова сме малко тук,но това вече е прекалено. Весели празници на всички!Борито написа:Не ми се получава, но явно при мен е проблема, щом на вас ви се отварят в нови прозорци.
В други форуми всичко е наред, но тук... не знам защо се получава по този начин.