Апиакта - основи с доплащане ?
Апиакта - основи с доплащане ?
До сега за 1 кг восък ми даваха 10 основи.
Продавача ми казва че в този случай нямал никаква печалба.
Може ли Апиакта да не му прави търговска отстъпка?
От тази година ми дават 13 и доплащам по 0.16 лева на основа.
Новите основи имат някакви черни точки
и мисля че не са много качествени.
При вас как е ?
Продавача ми казва че в този случай нямал никаква печалба.
Може ли Апиакта да не му прави търговска отстъпка?
От тази година ми дават 13 и доплащам по 0.16 лева на основа.
Новите основи имат някакви черни точки
и мисля че не са много качествени.
При вас как е ?
- mmm.1979
- Обратна връзка:
Re: Апиакта - основи с доплащане ?
И при нас е така - за 1 кг 13 основи ДБ или 16ЛР от тази година по 16 ст.а миналата беше по 13ст.Но броя на основите за кг. си е същия както предишните години.
Не подценявай този, който прави крачка назад, защото може и да се засилва... http://mmm1979.mylivepage.ru/
виждам че си наблизо до стара загора ,аз от няколко години сменям восъка си в магазина които е на уличката на пощата в посока градската градина .много съм доволен независимо ,че там дават с доплащане питите но пчелите ги градят качествено и питите са дебели.преди бях ползвал основи от друг производител но не ги градяха качествено и се налагаше да ги претопявам.
-
Днес взимах основи , обмяната е без промяна(1кг.-13бр.) с доплащане , а свободната цена вече 1 ЛВ.-1 БР. А обмяна без доплащане -1 кг.- 8 бр.
- ba4o_ivan1976
- Обратна връзка:
И сега следва да кажеш колко доплати - предполагам за ишлемето / без да лъжеш / - ти си взел дадан блат а ЛР-16бр -нали ?Hristo Kasabov написа:Днес взимах основи , обмяната е без промяна(1кг.-13бр.) с доплащане , а свободната цена вече 1 ЛВ.-1 БР. А обмяна без доплащане -1 кг.- 8 бр.
http://ba4o.mylivepage.com/ Изборът, а не случайността определя съдбата на човек.
13 броя ДБ по 13 стотинки за килограм восък.
-
13 бр.х 13 ст.- с доплащане . Става въпрос , че свободната продажба е вече по 1 лв., а обмяната без доплащане - вече не 10, а 8 бр. за кг.ba4o_ivan1976 написа:И сега следва да кажеш колко доплати - предполагам за ишлемето / без да лъжеш / - ти си взел дадан блат а ЛР-16бр -нали ?Hristo Kasabov написа:Днес взимах основи , обмяната е без промяна(1кг.-13бр.) с доплащане , а свободната цена вече 1 ЛВ.-1 БР. А обмяна без доплащане -1 кг.- 8 бр.
Това се очакваше .
Цените не бяха пипани няколко години , и всичко в ущърб на нас .
Цените не бяха пипани няколко години , и всичко в ущърб на нас .
В Ловеч цените не са пипани от години. 13 бр. ДБ по 13 ст. за килограм.

Всички се раждат и всички умират, но малцина разбират защо живеят
Динко ,
черните точки са или от не доброто утаяване на восъка , или от неговото прегаряне .
черните точки са или от не доброто утаяване на восъка , или от неговото прегаряне .
-
Аз колеги да ви кажа, восъчните основи от Апиакта не ми допадат. Бели са като платно, а пчелите мудно ги строят. Най-често ги прояждаха около теловете. Тази пролет си взех един кашон от една Горнооряховска фирма. Нищо не бях чувал за нея, а Апиакта се рекламира във всеки пчеларски вестник и списание. Нямаше в магазина други основи и взех от тях. Когато ги отворих останах изненадан восъчните основи бяха жълти като злато, от далече се осещаше аромата на златистият восък и пчелите ги строят като луди
. Дано когато ми се наложи да си взема основи да има пак от тези.

колега дай името на горнооряховската фирма да поръчваме и ние!!!!
-
Мисля че беше: ЕТ Багра-Витанов.
Утре ще отида до пчелина в помещението ми е кашона, ако някой се интересува мога да препиша номер, мейл-адрес (ако има) и т.н. и да му ги представя.
Получи се като реклама, но пък производителите си я заслужиха
. Мисля че трябва да отбележим че покрай големите рекламирани фирми тези остават като в сянка, въпреки че качеството на продуктите им е отлична!
Утре ще отида до пчелина в помещението ми е кашона, ако някой се интересува мога да препиша номер, мейл-адрес (ако има) и т.н. и да му ги представя.
Получи се като реклама, но пък производителите си я заслужиха

Да на Витанов са . Пролетта купих от тях и също съм доволен .
Аз обмених восък за основи на изложението в Плевен. Продаваше ги един човек от бусче на паркинга зад изложението. Не се сетих да питам от кой производител са, но ми направи впечатление, че ги купуваха като топъл хляб. Малко по-тъмни са, с леко сив оттенък. Най-подходящо е да се купуват основи наесен или напролет. Зимно време стават чупливи от студа, а лятото могат за залепнат, ако ги напече слънце. При следващата обмяна на восък за основи ще обменя по-голямо количество, но трябва да избера производител на качествени основи, най-добре от мой восък.