Какво превите с отпадаците от претопяване на восък?
Какво превите с отпадаците от претопяване на восък?
Незнам дали точно така се пише "тропина", но като сложа далаци и пити на които е имало пило в слънчевата восъкотопилка накрая остават едни ципи и други отпадаци. Някой път слагам на кошер ДБ с 2 магазина плодникови рамки с основи за градеж и те изграждат малки далаци между питата от магазините и плодника и майката снася там търтеево пило, та тия далачета слагам за претопяване както са с ларвите. Мога ли тия отпадаци да ги заровя в двора да изгният? Повечето път след като изстинат стават много твърди дали ще успеят да се разградят бързо или пък може да изникне някои мравуняк на мястото кадето ще ги затовя. Споделете какво правите с тоз отпадак.
Re: Какво превите с отпадаците от претопяване на восък?
Едно време я изкупуваха.
Не хвърляй троптината става за печката.
Не хвърляй троптината става за печката.
- ba4o_ivan1976
- Обратна връзка:
Може да си направиш цървули колега -kolobus написа:Ще го имам пред вид.Но ,при мен е пресована и е като подметка.

или римски сандал-

http://ba4o.mylivepage.com/ Изборът, а не случайността определя съдбата на човек.
-
Даа бабата я ползва за подпалка. Перфектен материал е троптината. Само не знам как се отразява на кюнците и комина, ама не би трябвало да е проблем, ако се слага по малко.
Последно промяна от khan tengri на Пон Юни 21, 2010 8:58 pm, променено общо 1 път.
С троптината си торя зеленчуците и лофанта. Не съм правил изследвания за хранителните им качества, но дърва си имам достатъчно.
И за тор и за печкатаvolen777 написа:Незнам дали точно така се пише "тропина", но като сложа далаци и пити на които е имало пило в слънчевата восъкотопилка накрая остават едни ципи и други отпадаци. Някой път слагам на кошер ДБ с 2 магазина плодникови рамки с основи за градеж и те изграждат малки далаци между питата от магазините и плодника и майката снася там търтеево пило, та тия далачета слагам за претопяване както са с ларвите. Мога ли тия отпадаци да ги заровя в двора да изгният? Повечето път след като изстинат стават много твърди дали ще успеят да се разградят бързо или пък може да изникне някои мравуняк на мястото кадето ще ги затовя. Споделете какво правите с тоз отпадак.