Лек срещу подуване от ужилване
Лек срещу подуване от ужилване
Здравейте, има ли нещо което помага по-бързо да спадне подуването - отока след ужилвания от пчели?
Тук на форума някой беше писал за компрес с риванол - пробвах но няма никакъв резултат.
Тук на форума някой беше писал за компрес с риванол - пробвах но няма никакъв резултат.
Re: Лек срещу подуване от ужилване
Опитай с кал. На мен ми помага ако го направя веднага след ужилването.pamir написа:Здравейте, има ли нещо което помага по-бързо да спадне подуването - отока след ужилвания от пчели?
бързото охлаждане веднага след ужилване при мен върши работа
Последно промяна от ттитто на Чет Юли 15, 2010 11:36 pm, променено общо 1 път.
Мисля, че помага амоняк, но разреден. Аз си го приложих без разреждане и резултатът беше смъкване на кожата 

Мерси за съветите - ще пробвам и трите неща!
В момента реших да експериментирам мазане с клеева тинктура - и като че ли има леко подобрение.
В момента реших да експериментирам мазане с клеева тинктура - и като че ли има леко подобрение.
- bobmastar
Аз практикувам с бъз (търкаш да излезе сок и да се втрие в кожата) веднага след ухапването - не се подува и сърби по малко
Пробвай кое ще ти е по добре на теб, Успех.
Пробвай кое ще ти е по добре на теб, Успех.
Намазва се с мед,след като жилото бъде извадено 

-
- Обратна връзка:
Опитай с кал както ти каза Румето, но с малка разлика калта да бъде "ушна" . Колкото и да си чистиш ушните миди винаги се намира по малко колкото да намажеш няколко ужилвания. 1000% сигурно, поне при мен!!
-
- Обратна връзка:
Сцепена скилидка чесън да се втрие
Демокрацията престава да съществува, когато вземате от тези който искат да работят и давате на тези който не искат.
Т. Джеферсън
Т. Джеферсън
-
- Обратна връзка:
Аз пък намазвам мястото с оцет, 3 пъти съм пробвал и не се подува мястото, но последния път една любима ме жилна в слепоочието и уж го намазах с оцет, но след час окото ми стана като на китаец, взех две хапчета алергозан и до вечерта беше спаднал отока. Но все си мисля че при всеки е различно, както и зависи и от мястото на ужилване.
смачкай лист от живовлек и намажи със сока мястото на ужилванито ,болката веднага изчезва
Дали ще представлява интерес средството което аз съм изпитал и съм сигурен във ефекта, но не ще е лесно да се убеди човек в ползата му без да го пробва. Неговото предназначение не е специално за това, а то ще струва около 10 лв без куриерските разходи( продукта е производство USA но вероятно ще се изпраща от Пловдив) . Иначе представлява по форма като дамско червило, със същия обем- горе долу, почти със същата консистенция, но при темпо на използване за 2-3 ужилвания седмично, предполагам ще издържи 2-3 години. Моля подскажете дали ще представлява интерес и най важното как да се уверят повече хора в ефективността му. Дали е възможно да се тества обективно от колеги,които биха могли да си позволят разхода и ако не представлява проблем да дадат мнение във форума.
-
- Обратна връзка:
Изпрати някаква снимка и някакво описание, после ще видим.hristev написа:Дали ще представлява интерес средството което аз съм изпитал и съм сигурен във ефекта, но не ще е лесно да се убеди човек в ползата му без да го пробва. Неговото предназначение не е специално за това, а то ще струва около 10 лв без куриерските разходи( продукта е производство USA но вероятно ще се изпраща от Пловдив) . Иначе представлява по форма като дамско червило, със същия обем- горе долу, почти със същата консистенция, но при темпо на използване за 2-3 ужилвания седмично, предполагам ще издържи 2-3 години. Моля подскажете дали ще представлява интерес и най важното как да се уверят повече хора в ефективността му. Дали е възможно да се тества обективно от колеги,които биха могли да си позволят разхода и ако не представлява проблем да дадат мнение във форума.
давай да го видим
Ето подробностите- цитирам:hristev написа:Дали ще представлява интерес средството което аз съм изпитал и съм сигурен във ефекта, но не ще е лесно да се убеди човек в ползата му без да го пробва. Неговото предназначение не е специално за това, а то ще струва около 10 лв без куриерските разходи( продукта е производство USA но вероятно ще се изпраща от Пловдив) . Иначе представлява по форма като дамско червило, със същия обем- горе долу, почти със същата консистенция, но при темпо на използване за 2-3 ужилвания седмично, предполагам ще издържи 2-3 години. Моля подскажете дали ще представлява интерес и най важното как да се уверят повече хора в ефективността му. Дали е възможно да се тества обективно от колеги,които биха могли да си позволят разхода и ако не представлява проблем да дадат мнение във форума.
Вазелин за устни с Алое и жожоба ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Успокояващите свойства на Алое Вера са изключително подходящи за вашите устни. Те ги предпазват от слънцето и вятъра. Съчетахме най-добрите съставки, като масло от жожоба и пчелен восък, за да ви предложим най-ефикасния в света продукт за устни, подходящ за употреба през цялата година. Вазелинът за устни с Алое и жожоба Aloe Lips успокоява, омекотява и овлажнява напукани и сухи устни и не допуска образуването на херпеси. Защитава дори в най-екстремни атмосферни условия. Но това не е всичко. Независимо дали карате ски или правите слънчеви бани на брега на реката или пък сте на барбекю в двора, нека Aloe Lips да ви е под ръка. Той е идеална първа помощ при ухапвания, леки порязвания или изгаряния, а с компактния си размер лесно се побира в личната чанта или семейната аптечка. Ако устните ви можеха да говорят, биха поискали Aloe Lips!
СЪСТАВКИ Извлек от Алое Барбадензис, масло от жожоба (Buxus Chinensis), вазелин, октил хидроксистеарат, пчелен восък, восък от Candelilla (Euphorbia Cerifera), миристилов миристрат, Copernica Cerifera, озокерит, аромат, алантоин, пропилпарабен. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА Редовно нанасяйте на устните, за да ги овлажните, особено в сурови атмосферни условия. Като средство за първа помощ нанесете върху леки порезни рани, изгаряния или ухапвания. ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ · Овлажняващ устните балсам. · Вазелин за първа помощ. · Блясък за устни. · Защита при високи и ниски температури. · Защитава и лекува херпеси. Антибактериалното му действие успокоява устната кухина и инфекциите на венците. · Помага при афти. · Не съдържа флуорид.
За съжаление изглежда не мога или не зная как да кача на тази страница снимка. Ако може някой да ми помогне да кача снимка на продукта, или да се провери в Интернет- там може да се намери снимка.
Цената се оформя на около 8 лв без разходите за пратка.