възможно ли пчелна отрова да влияе на кръвното?
възможно ли пчелна отрова да влияе на кръвното?
възможно ли пчелна отрова да влияе на кръвното?например да го вдига?
Re: вреди ли?
Колега маи вреди за6тото преди време ме ужили п4ела по врата на вена,и за минути станах целия на 4ервени петна,всех си орбазона и при доктора.Тои се изказа, силен алерги4ен 6ок.Премери ми кравното високо.Така 4е п4елната утрова вдига кравното.nasko82 написа:възможно ли пчелна отрова да влияе на кръвното?например да го вдига?
Може би зависи от организма на човека. На някои вдига и не се чувстват добре. При мен за късмет като ме жилят се чувствам добре . Да чукам на дърво да не стана алергичен че тогава лошоnasko82 написа:възможно ли пчелна отрова да влияе на кръвното?например да го вдига?
Re: вреди ли пчелна отрова ?
В книгата "Апитерапия" на д-р Стоймир Младенов в 29 точки са посочени здравословните ефекти върху човека при ужилване.Точка 11 гласи: "Понижава кръвното налягане,което има периферен характер.Това се обуславя от разхлабващото се действие на гладката мускулатура на съдовете"
-
алергичен няма да станеш,по скоро ще придобиеш имунитет....знам алергичен човек,който я е премахнал тая алергия ама за обратното май няма как да станеIVO183 написа:Може би зависи от организма на човека. На някои вдига и не се чувстват добре. При мен за късмет като ме жилят се чувствам добре . Да чукам на дърво да не стана алергичен че тогава лошоnasko82 написа:възможно ли пчелна отрова да влияе на кръвното?например да го вдига?
пчеларството е проста работа за умни хора
Krasio1980 написа:алергичен няма да станеш,:
Какво те кара да мислиш така?
-
или си или не си...имаш нещо напреки лиAleksey написа:Krasio1980 написа:алергичен няма да станеш,:
Какво те кара да мислиш така?
пчеларството е проста работа за умни хора
Re: вреди ли пчелна отрова ?
За съжаление алергията се придобива.Може да възникне на определен етап.Това, че в даден момент няма алергична реакция, не значи, че след време не може да се обърнат нещата.Това се отнася за всички алергии, не само към пчелната отрова.А алергените са мнооооого.