Некоректни търговци ?

Справочник на търговците, производителите и магазините за пчеларски инвентар във всички области в страната. Всеки може свободно да добави липсващ магазин в съответната област.
Моля не пускайте нови теми а само отговори
за да е по прегледно.
Публикувай отговор
Аватар
Dinko
Мнения: 1817
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 8:31 pm
Местоположение: Чирпан
Обратна връзка:

Некоректни търговци ?

Мнение от Dinko »

GHoney Пон Юни 13, 2011

Пчеларски Център Южен - супер несериозни относно моя поръчка на пчеларски инвентар. След заявка през онлайн магазина им, писане на мейл след това, обаждане по телефона седмица след това, оправданието че са "забравили" за поръчката ми щото правили по много поръчки всеки ден...уверение че ми изпращат нещата "УТРЕ"...месец след завката ми, още няма и следа от поръчаните неща!

fermdimi сря Юни 22, 2011

Да ви кажа чесно,странно ми се вижда това, защото аз досега съм им правил десетки поръчки и винаги са били точни,надявам се да не сте просто недобронамерен към Пчеларски Център Южен.

GHoney Вто Юни 28, 2011

Абсолютно съм добронамерен. Но коректността от моя страна очакваше да получи коректност и от другата страна. Както казах по-горе....от мен се искаше да направя заявка, съгласни ли сте? Пазя си мейла и номера на заявката...при спор с отсрещната страна мога да потвърдя. Да припомня: Заявка...седмица след това мейл със запитване от моя страна какво се случва със заявката ми...седмица след това обаждане по телефона - затвориха ми и ми звъннаха по-късно...Увериха ме че имали много работа и видиш ли не обърнали внимание на моята заявка. Обещаха да изпратят нещата.

Слушайте сега внимателно развитието защото съм меко казано бесен:... Днес - 28.06 /2 месеца след това!!!/ ми звънят от офис на Еконт и питат аз не знам ли, че съм имал пратка, която стои при тях от 20 дни. Отказах я на момента! Звънят ми от пчеларски център и ми обясняват как виждаш ли тях не ги бъркало че ще върна нещата. Правили обороти от по 400хил. на месец и моите пари били нищо. Ще напишели статия в "Централния пчеларски вестник" как "НЯКОЙ СИ ОТ КАЗАНЛЪК" бил некоректен и слушайте заключението.... "ЩЕ СИ ГО ПРЕМЕСТЯ ОТ ЕДИНИЯ КРАЧОЛ В ДРУГИЯ"

Такааааа.... не съм привърженик на подобни щуротии. Хората, които ме познават знаят добре! Сега обаче, аз ще разпостраня това по всякакъв възможен начин /лични сайтове, мейли, лични съобщения/ и до като хората от въпросния център не се извинят публично, няма как да ми променят мнението за тях! Ако fermdimi е част от екипа на "пчеларски център южен", съжалявам. Господа, вие губите безвъзмездно един скромен оборот от "НЯКОЙ СИ ОТ КАЗАНЛЪК", който обаче гледа 500 пчелни семейства... И един съвет от мен - Защо не напишете в сайта си, че сте много едри...стотици хиляди на месец оборот, и не работите с "НЯКОИ СИ" Успех в бизнеса!
GHoney
Мнения: 40
Регистриран на: Съб Окт 03, 2009 7:25 pm

Re: Некоректни търговци ?

Мнение от GHoney »

Седмица след това потвърждавам мнението си с две ръце!
Публикувай отговор

Обратно към “Търговци, производители и магазини / Tradesmen, producers and shops”