Mateev написа: Всеки се мисли за най-големия специалист и ВЯРВА САМО НА СЕБЕ СИ, а всички останали са глупави, прости, тъпи и т.н.
добре описа поведението си във форума - ако искаш мога да ти предложа и цитати.
Та освен мрънчуенето, което сипа, да беше задал поне един въпрос, като човек, а не като мистър "знаЙш ли кой съм аз" - нарочно изчаках да видя, дали Scutellator ще ти сподели неща, които Вернер винаги ще премълчи ..... човека, който е оказал най-драстично влияние в/у времезаетостта за едно пчелно семейство се е занимавал с пчели, най-вероятно далеч преди Вернер да е бил жилен и експерименталната му дейност, и успехи, не са нито по системите, нито в механизацията, нито в индустриализацията и прочие явно любими твои думички. Всички тези твои иноваторски идеи, вече ги знаем и си достатъчно далеч от истината, за да се позабавлявам малко на наивността ти - нито си бил обиден, нито си бил нарочен за мафиот, престъпник и т.н., за да ми излизаш с такива сълзливи клишета.
Защо ти рекох, че си жива беля - защото постъпваш безотговорно, това безразборно закупуване на кошери, ти както си неопитен и по това време на годината, си нямаш и бегла представа, каква епидемия може да пламне и за твоите загуби, ще пиеш една ракия и ще ти дреме на шапката, но колеги ще реват. Уж си умен човек, изкарал си парите не с престъпления или с груба работа, а с интелекта, пък правиш такива детински изпълнения - защо бре джанъм, бива ли такова нещо, я се погледни само какви и колко глупоч изписа за няма и една седмица, "селяндури/ неудачници/ загубеняци/ закостеняло мислене" и прочие пълни алабала. Гледал си бил пчели за кеф - на кого ги приказваш тия, дори не се усети на въпроса ми, защо не се захванеш с търговия, а се втурваш в пчеларството. Твоя кеф не са пчелите, твоя кеф е именно успеха в бизнеса - ако беше кефа за пчелите, щеше да се подхванеш с по-малко кошери. Ти танцуваш в една представа, където си на собствен терен и вкарваш голове, в една врата с надпис отгоре "успех", но не разбираш, че пчеларите сме взаимозависими - просто специфика на професията - всички сме на една лодка, както е напълно възможно да причиниш масова епидемия и да се погубят бизнеси, така е възможно, заради някой друг колега, да изгориш и ти, и цялото ти начинание да отиде на вятъра.
А с Вернер нито ще си първия, нито ще си последния, който ще си чупи главата - кое, защо и как, нямам желание да ти обяснявам, най-малкото, защото ти хич не си с нагласата да чуеш. Вернер винаги, когато може ще си премълчи някои твърде значими факти, без които, ще гледаш по Вернер и ще видиш един час работа на година, га пчелите почнат да чуруликат, като славейчета.
п.п. ако зависеше от мен, това което Scutellator ти сподели, скоро нямаше и да го чуеш - демонстративно надменен, високопарен и най-лошото безотговорен към професията, пак казвам, дано късмета да е с теб, защото си готова беля и за съжаление, не си само ти. А не бива така ей, не бива - малко пари да направим и давай през просото, другите кучета ги яли, важното е нашия успех. Да си оставил впечатление, на някаква мърда, можеш да бъдеш сигурен, че вече щеше да ти е казано - щом си умен човек, постъпвай умно по дяволите, покажи ниво не чрез парите си и високата си цел, а чрез държанието и отношението си, милионери да подхващат пчеларски бизнес, за нас е приятно, а не както си мислиш, че сме вражеско настроени селтаци, но да влизаш с двата крака и да ни поучаваш от високо с общи философии, които ги знаем наизуст в подробности .... айде нема нужда.