ИДЕИ ЗА ПО-ДОБРА РЕАЛИЗАЦИЯ(ПРОДАЖБА) И ЦЕНА НА МЕДА !
- toko652003
- Обратна връзка:
ИДЕИ ЗА ПО-ДОБРА РЕАЛИЗАЦИЯ(ПРОДАЖБА) И ЦЕНА НА МЕДА !
Давайте идеи
ето първата
към бурканчето мед някъв бонус ( прашец или прополис)
ето първата
toko6520035927(Skype)
Re: ИДЕИ ЗА ПО-ДОБРА РЕАЛИЗАЦИЯ(ПРОДАЖБА) И ЦЕНА НА МЕДА !
Вече го правим. Здрасти, отдавна не си се "мяркал" в Форумаtoko652003 написа:Давайте идеи
ето първата
-
- Обратна връзка:
Бонус-красива пчеличка с къса поличкаtoko652003 написа:Давайте идеи
ето първата
о вие в габрово така ли продавате буркана с мед колко струва и аз искамapis1964 написа:Бонус-красива пчеличка с къса поличкаtoko652003 написа:Давайте идеи
ето първата
- toko652003
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Представете си щанд пълен с буркани различни видове мед,около него прекрасна млада дама облечена като пчеличка ви го предлага,вярвам,че не бихте отказали-буркана мед е 5лв,бонуса е да погледаш красивото създание,и това не е малкоvalvrv написа:о вие в габрово така ли продавате буркана с мед колко струва и аз искамapis1964 написа:Бонус-красива пчеличка с къса поличкаtoko652003 написа:Давайте идеи
ето първата
ОООООООО само да погледнеш а пък аз какво си помислих трябва да се засрамяapis1964 написа:Представете си щанд пълен с буркани различни видове мед,около него прекрасна млада дама облечена като пчеличка ви го предлага,вярвам,че не бихте отказали-буркана мед е 5лв,бонуса е да погледаш красивото създание,и това не е малкоvalvrv написа:о вие в габрово така ли продавате буркана с мед колко струва и аз искамapis1964 написа: Бонус-красива пчеличка с къса поличка
-
- Обратна връзка:
Търсене на пазар извън БГ......чесно казано нямам голям опит из пазарите на БГ, но за 3 години установих че всяка следваща година работим като цяло повече, а като цяло имаме все по малко пари....при положение че цената си е от времето на бай тошо....toko652003 написа:Давайте идеи
Ужас, отвратен съм......
- toko652003
- Обратна връзка:
Ами именно това ми идеята , да се промени тази цена ,която ти сам си я определяш и пазара естествено ,а не някой посредник ))цената си е от времето на бай тошо....
Говоря за продажби на дребно в смисъл мед на буркани и си мисля ,че занапред ще се продава само така дори и от ''професионалистите'' пчелари .
toko6520035927(Skype)
Малко по-малко хората се отварят за по-високи цени. За качествени продукти естествено. Е 7 лв /реална е цената/ засега освен мановия мед друг не би си купил, но 6 - вече смятам , че е реална.ФЕРАРИСТ написа:Лошото е че мегдан засега за качване на цената на дребно от нас според мен няма, защото въпреки че меда според мен е единствената стока която от тогава не си е променила цената, за българина като цяло ще е непосилно да си взима мед по 7-9 лева килото, въпреки че ги дава за кило свинско....
-
- Обратна връзка:
Предлагам като бонус към буркана с мед да се дават различни статии за ползата от пчелите и пчелните продукти,а също така и любопитни факти за тях
Например:
Пчелите изминават 500 000 км за събиране на нектар ,от който се получава 1 кг мед
До сега никъде не съм виждал това,макар ,че съм виждал хора които не познават пчелите и нямат кошери да продават мед
Например:
Пчелите изминават 500 000 км за събиране на нектар ,от който се получава 1 кг мед
До сега никъде не съм виждал това,макар ,че съм виждал хора които не познават пчелите и нямат кошери да продават мед
- toko652003
- Обратна връзка:
Примерно как във царевичните пръчки и вътре има награди малки играчки за деца )
във отделено непрозрачно пликче привързано към буркана или опаковката може да се слага късметче за децата .
във отделено непрозрачно пликче привързано към буркана или опаковката може да се слага късметче за децата .
това е добра идеяПредлагам като бонус към буркана с мед да се дават различни статии за ползата от пчелите и пчелните продукти,а също така и любопитни факти за тях
toko6520035927(Skype)
- toko652003
- Обратна връзка:
Ako се сещате за козметичните каталози по-точно за различните аромати има квадратче и при потъркване се усеща...
Примерно към буркана(партидата) мед може да се предлагат капсулки от капчица мед, така клиента ще има възможност да се запознае с вкусoвите качества.
Примерно към буркана(партидата) мед може да се предлагат капсулки от капчица мед, така клиента ще има възможност да се запознае с вкусoвите качества.
toko6520035927(Skype)