Интензивен курс „Млад фермер – Пчелар”

Интензивен курс „Млад фермер – Пчелар”
Име
Online Akddoemy
Адрес
Плевен, пл.Карол 5
Град
Плевен
Телефон
0879 816 688
Категория
Обява

За всички, които желаят да изградят собствена пчеларска ферма, да усвоят знания и умения за основните принципи на устойчивото земеделие и ефективното й управление. Онлайн академия провежда обучение с професионална квалификация пчелар. Продължителността на обучението е 150 учебни часа и е разделено на модули.
Обучението е интензивно и се провежда изцяло онлайн, в реално време с преподавател на живо. Чрез уеб-базирана платформа за обучение имате достъп до учебните материали, където ще добиете знания за технологиите за производството на пчелни продукти, за първичната преработка на пчелните продукти и болести по пчелите, по агроекология и принципи на устойчивото земеделие.
Учебната практика се провежда във виртуална лекционна зала на живо с Вашите преподаватели, които са високо квалифицирани специалисти с практически опит. При срещите с тях ще обсъждате и ще се консултирате по всички въпроси възникнали при усвояването на теоретичният материал. Обучението е подходящо и достъпно за участници от цялата страна и чужбина. Курсът има за задача да насърчи земеделските стопани да придобият нови знания и умения, които ще са тяхно предимство.
Завършилите професионалното обучение, след успешно полагане на изпит, ще получат "Удостоверение за професионално обучение" по образец на МОН.

Обучение за ВСЕКИ, НАВСЯКЪДЕ!