Цена за мед 2005
Цена за мед 2005
Мисля да продавам на 5 лева.
Но колегите не ме подкрепят.
Re: Цена за мед 2005
Mного добра цена ! Що не те подкрепят?Dinko написа:Мисля да продавам на 5 лева.
Себестойност
През 2003 имах себестойност 4 лева за килограм мед.
Но 2005 г започна лошо и себестойноста е 6 лева.
Не зная какво ще се случи до края на годината.
По ниска цена според мен ще е за сметка на качеството.
Българите от години купуват глюкоза и изосюит по 2 лв вместо мед.
Но 2005 г започна лошо и себестойноста е 6 лева.
Не зная какво ще се случи до края на годината.
По ниска цена според мен ще е за сметка на качеството.
Българите от години купуват глюкоза и изосюит по 2 лв вместо мед.
Според мен , ако имаш пазар на дребно и си сигурен в платежоспособността на клиентите , продавай си на дребно. Ако имаш много мед и продажбите са съмнителни - давай половината на едро за покриване на неотложни нужди. Друг вариант е продажба на тенекии на примерна цена -3,50 - 3,80 лв. Говоря естествено за полски мед. За балкански планински мед цена под 6 лв на дребно е живо набутване. Знам такъв човек - от години така работи и продава всичко . Всичко е от ситуацията и паричките на клиента. Тази година със сигурност ще е слаба -поне за нашия район .Не виждам причина цената на дребно да е под 5 лв.
sled jdzilosha godina i jezi visoki ceni na inventara otivam tvardo na 6Dinko написа:Мисля да продавам на 5 лева.
Много правилно разсъждаваш!коко написа:sled jdzilosha godina i jezi visoki ceni na inventara otivam tvardo na 6Dinko написа:Мисля да продавам на 5 лева.
Цени
Намалявам грамажа,цената остава същата.Трябва да се подмени амбалажа.Гледам по магазините големите фирми така правят. Не само с меда , а и с всякакви други стоки.
Re: Цени
Това с грамажа е добре,но не е решение на кардиналния вапрос.Neli написа:Намалявам грамажа,цената остава същата.Трябва да се подмени амбалажа.Гледам по магазините големите фирми така правят. Не само с меда , а и с всякакви други стоки.
Цената от 5 лева е абсурдна. Трябва масово да се повиши поне с лев за да може да се реинвестира в пчеларството.
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Колкото тук.
Това, което човек сам си направи, никой друг не може да му го направи.
http://donboneti.mylivepage.ru/
http://donboneti.mylivepage.ru/
-
- Обратна връзка: