Нова фабрика за кошери тип ЛАНГСТРОТ
-
- Обратна връзка:
Нова фабрика за кошери тип ЛАНГСТРОТ
Кошер Лангстрот е създаден преди 150 г и логично, производството му се усъвършенства, с цел улеснение на потребителя. Според всички канони, за да създадеш добър кошер е необходимо да познаваш потребностите на пчелното семейство, да си бил или да си пчелар. Ние започваме направа на ЛР кошери на територията на България. До този момент сме ги произвеждали в Гърция, а там изискванията са големи, тъй като професионалното пчеларство е силно развито. С перфектно качество, с месечен капацитет от 2600 бр и екип от бивши пчелари за консултации и опити смятаме, че ще заинтригуваме професионалните български пчелари и ще ги убедим да преминат към работа с ЛР. Предвиждаме стартиране на производства за храна на пчели, восъчни основи и бутилиране на мед. В България има много институти и научни работници, но няма развито професионално пчеларство и затова ЛР кошерите не са разпространени. Не се знае, че пренасянето и търсенето на паша може да бъде лесно с мобилните и олекотени ЛР.
- shulio
Re: Нова фабрика за кошери тип ЛАНГСТРОТ
Отправяш конкретна оферта или опипваш пазара да видиш как ще реагираме
До тук добре, напавихте си една добра презентация.
Обаче това не стига.
Даите някакви кординати, даите малко снимков материал, рекламни материяли.
В гърция нямахте ли уеб саит??? може да го пуснете тук за да разгледаме това което сте правили там.
И на края цени на продуктите.
Обаче това не стига.
Даите някакви кординати, даите малко снимков материал, рекламни материяли.
В гърция нямахте ли уеб саит??? може да го пуснете тук за да разгледаме това което сте правили там.
И на края цени на продуктите.
Старт 2011г. с 9 отводки в ДБ-10р.
- teraforming
- Обратна връзка:
Не мисля, че хвалабата с гръцкия професионализам е миродавна, защото доста години назад българските пчелари са по напред по всички показатели.
Не се вързвайте, колеги, пазарувайте от български производители и не позволявайте византииците да ни конкурират производителите на кошери. Квито и да са нашите, са си наши.
Между другото имам от старите бутилки от бира да си "бутилирате" меда на воля. Можем да се споразумеем по съседски, не по византииски.
Нямали сме развито професионално пчеларство...Вие ако сте при нашите условия да сте си запалили кошерите. Ние имаме перфектни пчелари, както професионалисти така и "Неделни", като мен. Щом с тези пречки успяваме въобще да имаме пчели.
Колеги, прав ли съм, събудете се.
Не се вързвайте, колеги, пазарувайте от български производители и не позволявайте византииците да ни конкурират производителите на кошери. Квито и да са нашите, са си наши.
Между другото имам от старите бутилки от бира да си "бутилирате" меда на воля. Можем да се споразумеем по съседски, не по византииски.
Нямали сме развито професионално пчеларство...Вие ако сте при нашите условия да сте си запалили кошерите. Ние имаме перфектни пчелари, както професионалисти така и "Неделни", като мен. Щом с тези пречки успяваме въобще да имаме пчели.
Колеги, прав ли съм, събудете се.
Чува ли ли сте израза "Цера Загоре" и знаете ли какво означава, и от къде идва?beehives написа:Кошер Лангстрот е създаден преди 150 г и логично, производството му се усъвършенства, с цел улеснение на потребителя. Според всички канони, за да създадеш добър кошер е необходимо да познаваш потребностите на пчелното семейство, да си бил или да си пчелар. Ние започваме направа на ЛР кошери на територията на България. До този момент сме ги произвеждали в Гърция, а там изискванията са големи, тъй като професионалното пчеларство е силно развито. С перфектно качество, с месечен капацитет от 2600 бр и екип от бивши пчелари за консултации и опити смятаме, че ще заинтригуваме професионалните български пчелари и ще ги убедим да преминат към работа с ЛР. Предвиждаме стартиране на производства за храна на пчели, восъчни основи и бутилиране на мед. В България има много институти и научни работници, но няма развито професионално пчеларство и затова ЛР кошерите не са разпространени. Не се знае, че пренасянето и търсенето на паша може да бъде лесно с мобилните и олекотени ЛР.
- teraforming
- Обратна връзка:
Загоре е била областта днешната югоисточна България, която за Византииците се е намирала зад Странджа и Сакар. Славела се е с невероятни количества мед от времето на траките, а и до по ново време.
Тя областта не се е променила и до сега.
Въпроса беше към византийските производители на кошери, дето ще ни учат на пчеларство.teraforming написа:Загоре е била областта днешната югоисточна България, която за Византииците се е намирала зад Странджа и Сакар. Славела се е с невероятни количества мед от времето на траките, а и до по ново време.
В БГ има ли фабрика с тъкъв капацитет.и ми е интересно ако обявата беше (купувам мед на 4 евро)какви щяха да бъдат коментарите ,макар че е чужда фирма
Ами пусни една обява и ще видиш.аааа35 написа:В БГ има ли фабрика с тъкъв капацитет.и ми е интересно ако обявата беше (купувам мед на 4 евро)какви щяха да бъдат коментарите ,макар че е чужда фирма
- shulio
аааа35 написа:В БГ има ли фабрика с тъкъв капацитет.и ми е интересно ако обявата беше (купувам мед на 4 евро)какви щяха да бъдат коментарите ,макар че е чужда фирма
Нали се сещаш, че това няма как да стане. Ако чужда фирма дойде да изкупува мед ще дава по малко и от нашите търговци просто ще ги дава веднага. Нали не мислиш, че фирмите идват в България с идеална цел - целта е една - колкото се може по голяма печалба за колкото се може по кратки срокове
Какво става със снимките,материала и цените???????
-
- Обратна връзка:
Много бързате колеги, хубавите неща стават бавно!
-
- Обратна връзка:
Здравейте приятели!
Много злоба, много жлъч! На кого е нужно всичко това?! В тази фабрика има повече българи отколкото гърци. Аз се казвам Юлияна Стоева и съм търговец от 21 г, Уверявам ви, че не бих допуснала (българка съм!) да ни мачкат и унижават гърци, така че защо да не се възползвате от опита на хората?! Нашето качество е трудно постижимо, а цените сами ще прецените дали ви устройват: от 75 лв до 120 лв в зависимост от етажирането и качеството на дървения материал (с малко чепове или безчепови) и всичко с качеството на сглобката от снимката. Бихме се радвали да имаме за клиенти и български пчелари. Ние не поучаваме, а просто улесняваме и произвеждаме комфорт за пчели!
http://imageshack.us/photo/my-images/51/dscn442.jpg/
(поради ограничение в сайта снимката е с препращане, за да я видите)
Много злоба, много жлъч! На кого е нужно всичко това?! В тази фабрика има повече българи отколкото гърци. Аз се казвам Юлияна Стоева и съм търговец от 21 г, Уверявам ви, че не бих допуснала (българка съм!) да ни мачкат и унижават гърци, така че защо да не се възползвате от опита на хората?! Нашето качество е трудно постижимо, а цените сами ще прецените дали ви устройват: от 75 лв до 120 лв в зависимост от етажирането и качеството на дървения материал (с малко чепове или безчепови) и всичко с качеството на сглобката от снимката. Бихме се радвали да имаме за клиенти и български пчелари. Ние не поучаваме, а просто улесняваме и произвеждаме комфорт за пчели!
http://imageshack.us/photo/my-images/51/dscn442.jpg/
(поради ограничение в сайта снимката е с препращане, за да я видите)
Здравейте колежке!
Аз съм професионален дърводелец.И няма да окачествявам вашите продукти.За комфорта на пчелите за който говорите ,не знаете ли повече за него?
И без това нашата дървесина се изнасяше почти изцяло в Гърция.И сега какво?Гръцките колеги се местят в нашата страна.Не съм изпълнен с ентусиазъм!Но това си има своите положителни страни.Създава наситена пазарна икономика.И само качеството на продуктите ще определят клиентите.Цената също.
Имам едно предложение.Говорете само за вашите продукти.Не за комфорта на пчелите.Мисля си,че сте далеч от това понятие.От неговата същност.
Поздрави!
Аз съм професионален дърводелец.И няма да окачествявам вашите продукти.За комфорта на пчелите за който говорите ,не знаете ли повече за него?
И без това нашата дървесина се изнасяше почти изцяло в Гърция.И сега какво?Гръцките колеги се местят в нашата страна.Не съм изпълнен с ентусиазъм!Но това си има своите положителни страни.Създава наситена пазарна икономика.И само качеството на продуктите ще определят клиентите.Цената също.
Имам едно предложение.Говорете само за вашите продукти.Не за комфорта на пчелите.Мисля си,че сте далеч от това понятие.От неговата същност.
Поздрави!