Програмата е за 10 бр пчелни семейства.
Лично аз не съм работил с нея и не мога да изразя мнение.
Който желае ,мога да му я изпратя само да си изпрати е-мейла.

Vikari написа:но всепак програмата сия бива ..особено Пчела 2...ще взема да си кракна
Че какво от това .....100 ...на лева не са чак толкова много ....но едобраvalvrv написа:Vikari написа:но всепак програмата сия бива ..особено Пчела 2...ще взема да си кракна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хубаво но първо трябва да я намериш мисля че руснаците искат да им я платиш след което ти дават да я изтеглиш май беше към 100 лв.
Ми те руснаците са си царе....може меда и по един тръбопровод ...хе хе да отива направо на пазараИван Киров написа:програмите "Пчела" са много добри но като всяка програма изисква да се зареди с точни данни за всяко семество, като количество мед, пило или празно място за всяка рамка в кошера. Това трябва да става през 3-4 седмици, за да може програма да "предвиди" бъдещо развитие на семейството.Не трябва да се разместват и рамките без това да се отрази в програмата. Това е голямо ровене и дразнене на пчелните семейства.
За по напредничивите пчелари руснаците са разработили система, която постоянно сканира кощера и по радиовръзка въвежда данните за пчелното семейство непрекъснато директно в компютъра в къщи.