Производсто на сертифициран биологичен МЕД
Производсто на сертифициран биологичен МЕД
“БАЛКАН БИОСЕРТ”- БЪЛГАРСКА АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ И СЕРТИФИКАЦИЯ НА БИОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ
“Балкан Биосерт” е първата българска агенция за контрол и сертификация на биологична продукция(растителна, животинска вкл. пчелен мед и пчелни продукти) , която работи с добре обучен и високо квалифициран персонал и предлага качествени и достъпни услуги на биологични фермери, преработватели и търговци.
“Балкан Биосерт” е продукт на международно сътрудничество целящо да отговори на нуждите на българските биологични оператори. Партньорите по този проект- FiBL (Научен Институт за Билогично Земеделие, Швейцария), IMO (Институт за Маркетингова Екология, Швейцария) и “Биоселена” (Фондация за Биологично Земеделие, България) ще осигурят техническа помощ на “Балкан Биосерт”, като по този начин гарантират професионализма и националното и международно признание на новата компания. Целта е до края на 2007 година “Балкан Биосерт” в качеството си на дружество с ограничена отговорност да е финансово независима сертификационна агенция, сертификатите на която се приемат и признават на вътрешните и международните пазари.
за въпроси...
-Как да бъдем сертифицирани от “Балкан Биосерт” ??
-Какви са изискванията за сертификация на Пчелини по европейската наредба 2092/91 и българската наредба БГ-35/01??
информация можете да получите на саит: www.balkanbiocert.com
или на телефони:
тел.: +359 32 625 888
тел./факс: +359 32 625 818
“Балкан Биосерт” е първата българска агенция за контрол и сертификация на биологична продукция(растителна, животинска вкл. пчелен мед и пчелни продукти) , която работи с добре обучен и високо квалифициран персонал и предлага качествени и достъпни услуги на биологични фермери, преработватели и търговци.
“Балкан Биосерт” е продукт на международно сътрудничество целящо да отговори на нуждите на българските биологични оператори. Партньорите по този проект- FiBL (Научен Институт за Билогично Земеделие, Швейцария), IMO (Институт за Маркетингова Екология, Швейцария) и “Биоселена” (Фондация за Биологично Земеделие, България) ще осигурят техническа помощ на “Балкан Биосерт”, като по този начин гарантират професионализма и националното и международно признание на новата компания. Целта е до края на 2007 година “Балкан Биосерт” в качеството си на дружество с ограничена отговорност да е финансово независима сертификационна агенция, сертификатите на която се приемат и признават на вътрешните и международните пазари.
за въпроси...
-Как да бъдем сертифицирани от “Балкан Биосерт” ??
-Какви са изискванията за сертификация на Пчелини по европейската наредба 2092/91 и българската наредба БГ-35/01??
информация можете да получите на саит: www.balkanbiocert.com
или на телефони:
тел.: +359 32 625 888
тел./факс: +359 32 625 818
- toko652003
- Обратна връзка:
Intesno i primamlivo zvu4i ako si go napravil i ima6 p4elin naistina si profesionalis v biologi4noto p4elarstvo! ako si samo po verigata niama smisal ot komentarJ написа:"Няма безплатен обяд":!:, всеки сам решава иска ли да продава Биологичено произведен пчелен мед и пчелни продукти със международен "CERTIFICATE", И да се конкурира със биологичните пчелари от цял свят за ПАЗАРНА ниша...и по добра цена..$$$
Ako nqoki tarsi pove4e informaciq za BG iziskwaniqta za BIOLOGI4NO Proizvodstwo ima gi na sait..
http://www.mzgar.government.bg/Eco/Nare ... pr_jiv.htm
zapo4va ot 4len 56
-Раздел VIII
Пчеларство и пчелни продукти
http://www.mzgar.government.bg/Eco/Nare ... pr_jiv.htm
zapo4va ot 4len 56
-Раздел VIII
Пчеларство и пчелни продукти
- toko652003
- Обратна връзка:
Биологичен мед - цени
Някой знае ли какви са цените на биологичния мед на пазара на дребно. И изкупува ли някой на едро и по ? . Г-н Йорданов?
Re: Биологичен мед - цени
Да при нас е между 8 и 10 лв за кг.Neli написа:Някой знае ли какви са цените на биологичния мед на пазара на дребно. И изкупува ли някой на едро и по ? . Г-н Йорданов?
- toko652003
- Обратна връзка:
http://www.balkanbiocert.com
Това е много интересно за биологичното пчеларство няма кой знае какви изисквания но каква ли е цената за издаването на сертификат от БАЛКАН БИОСЕРТ”- БЪЛГАРСКА АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ И СЕРТИФИКАЦИЯ НА БИОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ
някой знае ли колко струва
Това е много интересно за биологичното пчеларство няма кой знае какви изисквания но каква ли е цената за издаването на сертификат от БАЛКАН БИОСЕРТ”- БЪЛГАРСКА АГЕНЦИЯ ЗА КОНТРОЛ И СЕРТИФИКАЦИЯ НА БИОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ
Изискванията съвсем не са малко и лесни за изпълнение. Най малкото, което мога да споделя е, че добивите при тези изисквания ще са ниски.toko652003 написа:www.balkanbiocert.com
- toko652003
- Обратна връзка:
Абе то ясно че не е много лесно да се покрият изискваниятакоко написа:Изискванията съвсем не са малко и лесни за изпълнение. Най малкото, което мога да споделя е, че добивите при тези изисквания ще са ниски.toko652003 написа:www.balkanbiocert.com
мен питането ми беше за друго дали си струва да се плаща за такъв сертификат и дали наистина е признат )
като знам колко ще ми струва ще си направя сметката
данезабравяме че единствено този мед може да се продава НАВСЯКАДЕ само той няма наложени ограничения
Да признат е. Дали си струва? Не знам. Според мен - засега не. Разходите са повече от приходите. Т.е. цената която се дава за него е недостатъчна /па макар и по-висока/. На запад този мед е от 3 до 7 пъти по скъп.toko652003 написа:Абе то ясно че не е много лесно да се покрият изискваниятакоко написа:Изискванията съвсем не са малко и лесни за изпълнение. Най малкото, което мога да споделя е, че добивите при тези изисквания ще са ниски.toko652003 написа:www.balkanbiocert.com
мен питането ми беше за друго дали си струва да се плаща за такъв сертификат и дали наистина е признат )
като знам колко ще ми струва ще си направя сметката
данезабравяме че единствено този мед може да се продава НАВСЯКАДЕ само той няма наложени ограничения
- toko652003
- Обратна връзка: